YouTube

Min YouTube historie

YouTube var der hvor hele eventyret startede. I januar 2014 satte jeg mig for at uploade min første YouTube video nogensinde. Videoen bestod af mig der var ramt af forkølelse og spillede Minecraft, nærmere konceptet “Survival Games”. For at prøve det nærmere af, uploadede jeg nogle videoer lidt hist og her – stadig med Minecraft som hovedspillet. Som månederne gik og jeg begyndte at få et bedre kendskab til hele uploadingsprocessen, begyndte der pludselig at komme feedback på videoerne. I takt med det, delte jeg mine videoer på diverse Minecraft sider og facebook grupper, og visninger begyndte, langsomt men sikkert, at stige. Indholdet var en blanding af sjove momenter med vennerne, kreativitet i spillet, samt spænding i diverse udfordringer. Efter 2,5 år hvor jeg havde uploadet Minecraft content relativt konsekvent, fået mange nye kendskaber, og en hel del erfaring inden for området, besluttede jeg mig for at lægge spillet på hylden.

For i oktober 2016 uploadede jeg nemlig min første Counter-Strike: Global Offensive video. At gå fra et helt nyt spil, med et helt andet publikum var jeg meget nervøs over, men ved du hvad? Det er kun blevet til det bedre. For selve video-stilen kunne man godt sammenligne med mine tidligere Minecraft videoer. “Funny Moments”, “Strat Roulette” & “CS:GO Competitive” er alle tre titler på serier, som indeholder elementer fra det tidligere content, hvilket jeg tror var en essentiel ting, for at mine seere blev ved med at se med. Skiftet betød et nyt publikum, som var langt større end hvad jeg havde forventet. Mine videoer blev set langt mere, mit subscriber antal steg, og kendskabet til kanalen og brandet “Kjasper” var større end nogensinde.

Den nye spilgenre samt den store vækst betød også, at der var nogle andre samarbejdspartnere end tidligere, hvilket har givet mig muligheden for at samarbejde med flere forskellige virksomheder.

Sammen med f.eks. eOddset, har jeg været rundt omkring i verden for at se Counter-Strike turneringer og filme hele oplevelsen. Et eksempel var, da jeg var i Sverige til DreamHack Masters Stockholm<

Alt i alt, har jeg gennem rejsen på YouTube platformen lært så utrolig meget:

  • Videoredigering
  • Billedredigering i form af Thumbnails
  • Interaktion med seerne
  • YouTube platformen at kende
  • Skaffe samarbejdsaftaler
  • En smule om markedsføring

YouTube Stats

Subs: 19.000+

Visninger: 6.400.000+

Nuværende & tidligere samarbejds partnere

MSi

MSi

CS.money

CS.money

PvPRO

PvPRO

Ditur.dk

Ditur.dk

Steelseries

Steelseries

Eksempler på videoer