Streaming

Min streaming historie

I takt med at jeg begyndte på YouTube i 2014 og jeg lavede gaming-indhold, var det kun et spørgsmål om tid, før jeg udvidede mit sortiment. Det var ikke nok med YouTube, hvilket var derfor jeg som en ekstra tilføjelse begyndte at livestreame på Twitch. Hvis jeg havde noget tid til overs, ville jeg sende live af mig der spillede Minecraft. I perioden 2014-2016 havde jeg helt klart mit fokus på YouTube, men i starten af 2017 begyndte jeg at tage livestreaming mere seriøst. I de 2,5 år hvor jeg har streamet relativt seriøst har jeg formået at have et gennemsnit på 97 seere igennem hele perioden. Det er jeg selv ret stolt af.

Det ekstraordinære ved at livestreame er uden tvivl interaktionen med seerne. Om det er helt nye brugernavne i chatten, eller 3-års twitch subscribers der skriver i chatten gør ingen forskel. Man kommer per automatik til at opbygge en relation med de loyale seere, og eventuelt udvikler det sig til nye venner – det er fantastisk! Udover det, så er det muligheden for at være sig selv helt uden filter, hvilket jeg personligt synes er vigtigt. Det hele er råt materiale og intet er klippet fra.

Tidligere var YouTube videoer min førsteprioritet, men i dag er Twitch min hovedplatform, og der hvor jeg lægger flest kræfter i. Det bunder sig først og fremmest i, at platformen i sig selv er bygget til gaming. Seerne dukker for det meste op på Twitch fordi de også selv er spilinteresserede, i modsætning til YouTube, hvor det tydeligt ses at IRL-videoer er det mest optimale.

I løbet af min tid på livestreaming platformen har jeg:

  • Afholdt flere 10-12 timers livestreams
  • Afholdt giveaways til mine seere
  • Deltaget til store danske LANs som streamer
  • Leveret tusindvis af timers underholdning

Nuværende & tidligere samarbejds partnere

Hungry.dk

Hungry.dk

MSi

MSi

PvPRO

PvPRO

Heapads.dk

Heapads.dk

Noesis.gg

Noesis.gg

Streamloots

Streamloots

Epidemic Sounds

Epidemic Sounds

Esportal

Esportal

Clutch Cognition

Clutch Cognition

Et udvalg af de mest sete klips fra Twitch