Video​produktion

Siden jeg fik mit første kamera i 2015 har jeg altid været vild med at lave flotte billeder, når jeg har haft muligheden for det. Det har desværre aldrig været det, jeg har prioriteret højest, men hver gang chancen bød sig, tog jeg den. Det var blandt andet i mine vlogs til YouTube, hvor jeg tilføjede nogle filmiske sekvenser, for at lave en break i selve fortællingen.

Det er tydeligt, at det ikke er denne slags indhold der rækker views på YouTube, men det bliver derimod anerkendt en smule mere. Min største styrke er helt klart redigeringsprocessen, da jeg i 5 år konsekvent har redigeret videoer i små og store størrelser.

Et af de projekter jeg er mest stolt af, er en nomineringsvideo i samarbejde med eOddset/Danske Spil. I forhold til at jeg “bare” er en YouTuber, var det mig en ære at få lov til at medvirke i, samt redigere, en så vigtig video. Videoen skulle bruges i forhold til Danish Digital Awards, hvor at virksomhederne selv skulle præsentere, hvorfor netop de skulle nomineres. Danske Spil udviklede et manuskript, hvor jeg herefter skulle føre det til livs. Med relativ frie tøjler slog jeg mig løs. Efter +25 timers arbejde sammenlagt, var eOddsets nomineringsvideo endelig færdig. eOddset blev nomineret i kategorien “Content Production” for eOddset TV, som var præcis hvad nomineringsvideoen henvendte sig til.

Personligt er det projekter som disse, jeg virkelig nyder at filme og redigere. Min status som “videoproducer” lige nu er, at jeg skal have mere erfaring. Jeg har blandt andet lavet en kort aftermovie til min lokale esportsforening da de afholdte et LAN-Party med turneringer. Jeg henvendte mig selv til foreningen, for både at få udvidet min portefolie, men også for at få mere erfaring.

På trods af min manglende erfaring har jeg allerede nu udstyret i orden, da jeg med både et Sony A7 III, en Zhiyun Crane V4 og Adobe Premiere Pro fik kreeret denne video af mit setup

Skal du bruge en aftermovie, behind the scenes eller en helt tredje videoproduktion? Så tøv ikke med at skrive til mig her.